Welke fabrikant voor picknickdekens is de beste?

Thijs van den Brink

Er zijn te veel mensen om het antwoord te bepalen. Dus besloot ik om een kleine enquête te maken voor 's werelds beste picknickdekenfabrikanten om erachter te komen welke fabrikanten het meest vertrouwd zijn onder het publiek. De resultaten zijn hier beschikbaar.

De enquête staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in het kopen van een picknick deken. Het duurt slechts een paar minuten om te voltooien. Kies de juiste optie uit de lijst en stuur uw resultaten aan mij via de onderstaande link. Alvast bedankt! Ik ben geïnteresseerd in het vinden van de bedrijven die de meest populaire picknick dekens in de afgelopen jaren. Het is ook een manier voor mij om een kans om te praten met de fabrikanten over hun producten. De informatie is waardevol voor mij, omdat het geeft me meer informatie over de producten die ik zou willen kopen van. Ik ben ook op zoek naar een goed assortiment van kleuren voor deze deken. Als u geïnteresseerd bent in een deken met meer kleuren dan die vermeld, laat het me weten en ik zal overwegen een aantal nieuwe kleuren voor de volgende deken previewdump.

Om te beginnen stel ik me een beetje voor, ik ben Thijs van den Brink (ik ben een Nederlands-Amerikaan die houdt van wandelen, fietsen en buitenavonturen). Ik ben de auteur van een aantal echt grote blogposts (zoals deze en een post over mijn reis naar de VS), en ik ben een fan van outdoor gear ook. De meeste van de tijd, als ik een nieuw stuk van apparatuur te kopen, zal ik besteden veel geld aan. Veel van de tijd, ik koop het omdat ik wil dat het het beste kan zijn. Ik koop nooit een goede skijas die te kort is. Ik begon te doen de deken preview dump een paar maanden geleden om te zien hoeveel patronen ik kon vinden, en dit is uitgegroeid tot een geweldige manier om te zien of iets wat ik koop is het geld waard. Ik vond het ook leuk om te kijken naar de patronen die je krijgt als je kijkt naar een heleboel verschillende dekens. Het patroon is voor een grote deken, en er zijn vijf verschillende deken types. Als gevolg daarvan is het vermoedelijk nuttiger dan Slaapzak Prematuur. Deze zijn voor een enkel stuk deken, dus je krijgt twee vierkanten, en dan krijg je nog een vierkant voor elk stuk deken krijg je van een ander stuk. Er zijn patronen voor veel verschillende soorten dekens. Ik denk dat ik zal kijken naar die later, want ik heb een aantal andere projecten die ik wil plaatsen.

Ik heb mijn best gedaan om het bijgewerkt te houden met de beste patronen en informatie die u hier vindt. De meeste patronen zijn niet 100% nauwkeurig. Waar moet ik bij het kopen van picknickdekens op letten? Ik doe mijn best, maar soms worden er fouten gemaakt. Er kan een verschil zijn tussen de patronen en de patronen in deze blog. Ik zal alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat de patronen in de blog juist zijn, en dat er geen fout in het patroon. Overweeg een picknickdeken beoordeling.. Ik zal ook proberen om de links naar de patronen duidelijker en directer te maken. Deze blog gaat over mijn deken en zijn geschiedenis. Ik heb geen post van de patronen en foto's op de site, maar ik kan zeggen dat ik heb ontworpen veel van mijn deken patronen met wat hulp van een aantal prachtige vrienden..