Wat zijn de beste picknickdekens?

Thijs van den Brink

Er zijn zoveel goede dat je niet eens weet wat je moet kiezen. De waarheid is, er zijn veel goede, kwaliteit, picknick dekens die er zijn! Je hoeft alleen maar te gaan en ze te kopen om gelukkig te zijn. Ze zijn gewoon goed!

Hier zal ik u enkele van de beste picknick dekens die ik ooit heb gezien in mijn leven. Ze hebben allemaal een ding gemeen, ze zijn comfortabel, warm, hebben veel zakken voor je spullen, zijn gemaakt van kwaliteit materiaal, en lijken niet te veel op een tent, maar zijn echt leuk. U vindt veel van hen op het net (niet de hele tijd, natuurlijk).

Het is vermeldenswaard dat ik niet van mening deze dekens "goed" omdat je nodig hebt om je hoofd en lichaam te houden op dezelfde plaats te allen tijde. Er zijn vele soorten dekens die er zijn, zoals slaapzakken, hangmatten, futons, en slaappads. Ze hebben allemaal bepaalde dingen gemeen, maar er zijn zeker een deken die beter zijn dan anderen. U uw eigen deken voor goedkoop, u een met een logo op of een heleboel andere logo's. Er zijn veel goede die er zijn, maar je kan echt niet fout gaan. Hier zijn mijn top 10, en waarom ik ze koos. Welke fabrikant voor picknickdekens is de beste? Ze zijn allemaal geweldig! Ik raad niet aan om een goedkope deken te gebruiken op een koude nacht zoals je in de winter zou kunnen doen. Als je op je knieën moet zitten om te slapen voor de nacht, koop dan iets beters. Het beste ding om te doen is een mooie warme deken en op een mooi paar sokken. Op die manier kun je een beetje koeler slapen en hoef je je geen zorgen te maken dat je het koud hebt. Misschien wilt u ook de sectie op slaapsokken bekijken voor meer informatie. Dus welke heb ik gekozen? Ik koos een paar, zoals deze. Deze deken is geweldig om te slapen op het strand in de hete zomer. Maar het is ook geweldig voor een mooi, warm bed 's nachts als je in je kamer bent zonder ramen. Bijvoorbeeld, u gewoon slip het onder je dekens en draai het binnenstebuiten, maar nog steeds laat genoeg van de deken om u te dekken als je in de tuin. Of als je gaat om in bed voor de nacht met de deur open, u een deel van de deken op de vloer als je wilt een beetje meer ruimte voor jezelf te houden. Dit is precies wat dit product onderscheidt van andere items zoals picknickdeken.. Een andere die ik heb gevonden heel nuttig is een paar slaapsokken. U deze als een beetje extra deken, of als een manier om je voeten te dekken als je in een douche. Maar je ze ook gewoon in de tas laten en ze dan uitdoen als je klaar bent onder de douche. Een andere veel voorkomende vraag is als je niet de tijd hebt om het juiste type deken voor u te vinden, u altijd kopen wat op ebay.

Hoe zit het als het gaat om hoeveel dekens ik kan passen in mijn tas? Dit is een lastige. Een tas die veel dekens zal houden (of misschien moet ik zeggen een grote tent) is waarschijnlijk geen goed idee. De reden is dat je nodig hebt om je voeten droog en warm te houden. Maar ik ben ook een grote fan van een goede deken. Ik laat ze vaak in een tas tot het tijd is om te veranderen in mijn kampeerspullen. Voor de rest van de dag, doe ik gewoon de deken af..