Waar moet ik op letten bij het kopen van picknickdekens?

Thijs van den Brink

Als je een goede deken wilt, moet je veel boeken lezen. Ik ben een zeer lange tijd watcher van de wereld van picknick dekens. Toen ik kwam over deze blog en begon te lezen over, het onmiddellijk deed me denken aan iets. De deken en al zijn kenmerken hebben een zeer oud en traditioneel ontwerp.

Toen ik erover las realiseerde ik me dat deze deken is gemaakt met behulp van een zeer goede kwaliteit materiaal. Het is geweven van wol en heeft een vrij goede kwaliteit van steek. De kleur is vrij uniek en de kleuren zijn zeer subtiel. Het is een mooie warme deken die een aantal goede eigenschappen heeft waar ik niet te veel over zal zeggen. Het enige dat me echt gelukkig maakte, was dat het patroon is geschreven en zeer goed uitgelegd. De patronen die ik gebruik zijn geschreven in het Duits en daarom zijn de patronen niet al te moeilijk. Het patroon heeft een zeer duidelijk geschreven patroon en het is in goede vorm om te breien in een week of zelfs een paar uur als je een beginner bent. Dit is een geweldige deken voor een beginner, want het heeft veel goede eigenschappen. Het is gemaakt om te worden gebruikt als een deken en ik ben niet zeker hoe lang het zal zijn voor u, maar ik denk dat een paar uur is genoeg om het goed te breien. Het is ook geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan het hele jaar door gedragen worden. Ik raad aan om een patroon te kopen om deze deken te breien en dat vervolgens te gebruiken als basis voor de andere patronen. Ik hoop dat dit nuttig is voor degenen die willen breien een kleine picknick deken voor een familiefeest of zelfs een camping reis. Dit betekent zeker dat het beter is dan Pedometer Stappenteller. Gelukkig breien!

Patroonbeschrijving: Het patroon is in het Nederlands en bevat een foto tutorial en schriftelijke instructies. Het patroon bevat een patroondiagram in het Engels. Het patroon is verdeeld in twee secties. Wat zijn de beste picknickdekens? Het eerste deel bestaat uit een kleurenblok (in zwart-wit). Het tweede gedeelte bestaat uit het kleurenblok met een optionele rand en twee foto's.

Dit patroon kan worden gewerkt met een willekeurig aantal kleuren. En dat onderscheidt dit artikel van artikelen zoals picknickdeken.. U breien in een scala van kleuren uit het midden van de deken, met of zonder een rand. Voor de grens, gebruikte ik alleen wit garen..