Dit is hoe we testen

Thijs van den Brink

De best beoordeelde producten worden uitgelicht in onze fotogalerij. U ook onze reviews lezen.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe en verbeterde producten en kunnen u meer mogelijkheden bieden om te winnen als u ons vertelt wat u leuk vindt aan deze producten. We verkopen ook niet de producten die we pronken op onze blog. Als u een product ziet dat voor u interessant is en het niet is genoemd door onze medewerkers, laat het ons weten en we zullen kijken naar het toevoegen ervan aan onze showcase. In de tussentijd u ons in de gaten houden op onze stand op de NPD Outdoor Retailer Show. Als u ons daar wilt vinden, u onze stand vinden op de begane grond van de NPD. Het is een beetje een wandeling door de hal, maar niet te ver. Er is een heleboel interessante dingen te zien en te doen, dus check it out..

In eerste instantie lijkt het een hoop werk voor een kleine vergoeding, maar we bieden onze nieuwe productreviews als een service. U krijgt een onbevooroordeelde mening over ons testproces dat uw winkelervaring zal verbeteren. Het beste deel is dat onze reviewers niet worden betaald door het bedrijf dat onze producten produceert, en ze bieden hun eigen mening. Ze geven ons ook toegang tot hun lab voor beoordeling. Als u meer wilt weten over ons proces, hebben we een overzichtspagina gemaakt, met daarin hoe we elke tas van onze producten testen. Als u geïnteresseerd bent in onze producten, u een bezoek brengen aan onze blogpost over picknickdekens om te zien wat ons testproces inhoudt.

Wanneer u een nieuwe deken of hangmat koopt, zal uw beslissing waarschijnlijk worden beïnvloed door vele factoren, waaronder prijs, functies, functies die belangrijk zijn voor u, grootte, gewicht, comfort en duurzaamheid, en andere factoren die ook belangrijk voor u zijn. Als je nog steeds niet zeker weet welke deken je moet kopen, bekijk dan onze complete gids voor de beste hangmat en tenttassen voor backpackers..

U wordt uitgenodigd om de voorbeeldset met informatie in de onderstaande galerie uit te proberen. Als je nog nooit een product hebt gezien, lees dan de Over picknick dekens post, die ook is gekoppeld aan in dit bericht. Als u geïnteresseerd bent in het uitproberen van het product of het lezen van meer over het proces, u overwegen een bezoek aan de productpagina.

Je in 2017 picknickdekens kopen bij de volgende retailers, als je je favoriete winkelier niet bovenaan de pagina ziet. Als u vragen heeft, voel je vrij om ze achter te laten in de comments. Voor meer informatie over picknickdekens en om meer te lezen over hoe we onze previews doen, bekijk onze preview dump. Heeft u een evenement dat u wilt boeken om een voorbeeld van dit product te bekijken? Stuur ons een rij [email protected]. We zullen ons best doen om de beste plek te vinden om te boeken.

In deze blog bekijken we de picknickdeken van 2018, die ook beschikbaar is bij de volgende retailers in 2017. De productpagina's voor de picknickdeken van dit jaar in 2017 vind je op onze blogpagina..

We proberen zo objectief mogelijk te zijn en gebruiken alleen onderzoeksrapporten die objectief en wetenschappelijk verantwoord zijn.

Veel mensen vragen me wat de kwaliteiten zijn die een goede deken maken en wat zijn de eisen voor kwaliteit en kwaliteitscontrole. Op het einde, ik vind dat het allemaal over het materiaal en de gebruiker. Sommige mensen zeggen "hoe meer hoe vrolijker" en dat is waar, maar de meeste van de tijd wil je gewoon een goede kwaliteit deken die je een lange tijd zal duren. Dit is het type deken dat de meeste mensen nodig hebben, en er is een zekere mate van giswerk. Ik persoonlijk heb een heleboel dekens die ik heb gebruikt door de jaren heen en ik ben niet zeker dat ze goed zijn. Ik weet dat ik nodig heb om zich te ontdoen van hen, maar er is geen echte manier om te weten of ze niet het perfecte product..