Contact

Thijs van den Brink

Aanvraagformulier

Als u contact met mij wilt opnemen, u dat doen op Twitter of in de commentaren hieronder dit bericht.

Maar voor nu, laten we eens kijken hoe we het samen doen. Hoe maak je de blogpost in je favoriete webbrowser? We gaan de WordPress Plugin van Blogger gebruiken en je het hier downloaden. Het enige andere wat je nodig hebt is het installeren van de WordPress plugin en open uw WordPress admin pagina, dat is wat de volgende is in dit bericht. Het is tijd om je berichten toe te voegen! Het is tijd om te zien waar dit je heen kan brengen en waar het je heen kan leiden. En daarvoor, laten we beginnen vanaf de top. Laten we eens kijken hoe u deze reis beginnen met slechts één klik. Als u een artikel wilt maken, u met de rechtermuisknop op uw blogpost klikken en 'Toevoegen aan artikel' selecteren, of u gewoon een tekstbeschrijving van uw blogbericht schrijven. Voeg dan gewoon een link toe aan de blogpost in uw webbrowser..

Ik ben erg vriendelijk. Ik ben meestal bereid om het onderwerp te bespreken, zelfs als ik niet kan bespreken het product voor je. Ik ben meestal zeer geïnteresseerd in uw mening over wat de deken is. Ik heb nog nooit verkocht of weggegeven een deken aan iemand anders. Je hoeft niets te kopen. Als je vragen hebt, stuur dan een e-mail en we bedenken iets. Bedankt voor het lezen!

Wat is een deken?

De deken die je vindt heet een picknickdeken. Het is een soort deken die meer als een strandhanddoek is, in de zin dat het bedekt is met plastic, maar is gemaakt van geweven materiaal. Het is gemaakt in kleine stukjes, soms zo weinig als 2cm (0.6in) in diameter, die gemakkelijk kan worden gewikkeld rond de arm of been van een persoon.

Hoe wordt het gemaakt?

Een picknick deken is gemaakt met twee stukken stof die aan elkaar genaaid worden aan de ene kant, en vervolgens aan elkaar genaaid aan de andere kant. De bodem van de naad is niet gesneden, zodat de twee stukken zijn samengevoegd voor de naad..

Openingstijden