About us

Thijs van den Brink

Ik heb dit altijd al willen doen omdat het meer voor me betekent en ik dit gevoel in de wereld wil verspreiden. En we willen het verspreiden in de wereld.

Ik ben blij om te zeggen dat het een zeer succesvolle eerste dag met een totaal van meer dan 2.000 bezoekers tot nu toe. De site zal altijd vrij blijven van advertenties, maar ik wil niet worden gedwongen om geld te nemen van. Mijn doel is om deze blog een een van een soort ervaring en dit betekent dat ik ga blijven veranderen en verbeteren om het de beste die het kan eventueel zijn. Ik wil mijn lezers laten zien wat een picknick deken is alles over en ik wil hen te voorzien van de beste informatie die ik eventueel kan en ik wil jullie betalen om mee te doen in het plezier en om uw ervaringen met ons te delen. Dit betekent dat er een aantal regels zijn: Niet meer dan twee items zullen op een rij staan..

Ik heb veel ervaring omdat mijn broer heeft een doctoraat in hetzelfde veld en hij werkt samen met mijn moeder om een boek over te publiceren. Ik ben nog nooit in Europa geweest, dus ik ben nog steeds het leren van de touwen en ik hoop dat ik in staat zal zijn om de blog gaande te houden terwijl ik in Europa!

In mijn onderzoek schrijf ik ook graag over allerlei buitenactiviteiten, zowel recreatief als sportief. Mijn favoriete bezigheden zijn wandelen, kamperen, backpacken en kamperen. Ik denk dat dit mijn passies en de activiteiten die ik liefde.

Voor meer informatie u terecht op de pagina Over mij.

In de volgende post bespreken we de geschiedenis van het ontwerp van onze dekens en de redenen voor hun evolutie. Ik heb het hele verhaal, van het idee tot het uiteindelijke ontwerp, dat beschikbaar is om te lezen in volledig hieronder.

Praktische informatie over de deken

Onze Blanket is gemaakt van polyester/spandex blend en het is een beetje licht om in te bewegen.

Toen ik deze blog in 2013 begon, was ik programmeur bij het bedrijf dat deze site bezit. In die positie heb ik veel geleerd over computerontwikkeling. Ik ben niet alleen een enthousiaste webontwikkelaar, maar ook een fervent ontwerper en grafisch ontwerper. In de afgelopen 5 jaar heb ik aan vele projecten gewerkt en vele concepten en ontwerpen ontwikkeld. Hier is mijn persoonlijke website preview dump. Ik beveder niet dat al mijn ideeën goed zijn. Ik denk dat het belangrijk is om erachter te komen over hen en leren van hen. Het is belangrijk om na te denken over wat je wilt en wat je denkt dat je nodig hebt. Het is ook belangrijk om te testen, testen, testen en wijzigingen aan te brengen wanneer dat nodig is. Soms is dat heel makkelijk. Maar soms is het dat niet. Er zijn veel dingen die niet altijd duidelijk zijn als het gaat om een nieuw product dat moet worden ontworpen en getest. U niet vinden van de juiste kleuren en kleuren kan niet passen bij uw project en je mag niet over de juiste materialen..

Mijn Ebook, die heet "Dieet en picknick deken", zal beschikbaar zijn voor gratis download voor degenen die niet willen het eigenlijke boek te kopen. Het boek is niet te koop. Heeft u vragen, neem dan contact met mij op. Als u op zoek bent naar iets anders, gebruik dan de zoekfunctie aan de linkerkant van deze pagina.

Om het boek te bestellen, vul dan het formulier in en ik stuur het naar je toe. Mijn Ebook is te downloaden vanaf de downloadpagina. Het is altijd gratis voor alle lezers. Ik zou u graag helpen om eventuele fouten in het boek te vinden. Neem gerust contact met me op of vertel het me gewoon. Ik wil ervoor zorgen dat mijn informatie juist is en u alle informatie die u nodig hebt hier vinden. Ik zal ook een paar paragrafen schrijven op elke blogpost om u de achtergrond te geven en om u vertrouwd te maken met de onderwerpen die in blog worden behandeld..

Waarom ik dit doe

Mijn passie is om wat informatie te delen over picknickdekens en hun ontwerpmogelijkheden.

Ik ben bezig met het ontwerpen van een nieuw soort picknickdeken. Ik ben erg enthousiast over de mogelijkheden. Het kan voor een baby shower of een baby shower cadeau. Het patroon heeft dezelfde basisvorm, alleen heb ik een groter en sterker patroon en een andere methode voor de steken gemaakt. Het ziet eruit als het perfecte cadeau voor mijn neef of een geliefde. Ik wil gewoon dat het een picknickdeken is waar mensen van zullen houden! Ik heb ook gewerkt aan een nieuwe haak patroon voor een deken genaamd "Mountain Top Blanket" dat zal komen met een patroon boek, en het patroon zal binnenkort beschikbaar zijn op mijn blog. Ik begin mijn eerste nieuwe blog post, maar ik zal doorgaan met dit bericht te werken met nieuwe patronen en posts..